ny blogg

nu finns jag på

http://helenahogbergsblogg.blogspot.com/

Fredag den 13:de

Idag så gifte sig Bella och Masken på Öland. Fick ett mms här förut på paret och oj vad fina de var!! Blir party sen när de kommer hem i stället för på själva bröllopsdagen då de valde att gifta sig i ensamhet.



Var hemma hos Helena Kämpe på klädparty, Me and I kläder. Jätte fina saker men ganska så dyrt enligt mig som köper det mesta på HM. Men Alice beställde en söt tunika med en ängel på och sen beställde hon även ett hemligt paket, spännande!

Blir imponerad av Helena som har så mycket på gång hela tiden och sen sköta både jobb och familj. Hon tog Alice ett tag och då började hennes söta små barn och ville ha fika och allt möjligt. Så samtidigt som hon har Alice på armen så hjälper hon 2 barn att ta fika och ta sig ner i källaren. Vadå van vid att ha många bollar i luften!

Ikväll är Andreas och umgås med sina gröna vänner (systemet) och jag har varit hemma och ätit ost och kex. Han tycker inte så mycket om sånt så då får man passa på, hihih. Vi var till Kolmården i tisdags och tittade på alla djur. Alice satt i babybjörnen nästan hela tiden så hon tyckte nog att det var väldigt roligt :) Hon fick med sig ett par solgalsögon och sen en liten lille skutt mjukis hem, mycket nöjd tjej :)

Igår kom Annika in till stan så vi åkte och hämtade henne vid bussen sen tog vi en tripp till Nora och åt glass. Åkte hem hit sen och grillade och kollade på tv. Sen fick Andreas och Annika för sig att de skulle göra drinkar, tror att det blev en drink var, haha! Spelade Buzz med och jag vann självklart :D

Var och tog den 2:a sprutan idag med Alice, gick jätte bra! Hon har varit lite trött och gnällig nu på kvällen men det gick över ganska så fort. Fick lite alvedon då hon var väldigt varm.

Imorn ska jag träffa mamma och då ska vi gå till bra och begagnat, bra med promenad då jag tydligen har gått upp i vikt igen, inte bra.....



Dop

Nu var det ett tag sedan jag skrev men det har varit mycket nu sista veckan. I lördags var det dop för söta Alice. Hon hade inte sovit så mycket så hon var inte så glad i kyrkan men det gick bra. Sen var jag jätte stressad med för jag skulle göra tårtor innan dopet och bottnarna hade mamma och pappa i sin bil och de kom alldeles för sent. Tårtorna blev inte så bra jag hade tänkt mig med tanke på det och sen att jag inte fick den sugerpasten jag hade besällt heller... SUR!
Bella var så duktig som läste i kyrkan, jätte fint! Och sen kom underbara Anna med sin underbara söta dotter Wilma, verkligen jätte söt liten tjej! Så roligt att träffa Anna igen, fattar inte varför det ska vara så svårt att få till en träff. Det tar ju bara 2 timmar med tåget till Stockholm.
Alice fick jätte fina saker, halsband, armband, nallar, fonder mm och av mina föräldrar fick hon en konken ryggsäck med en liten termos i, så söt!
Imorn ska vi åka till Kolmården och bara ha det skönt och titta på alla djur :)






RSS 2.0