Katla

Idag dog våran söta Katla, kommer att sakna dig gumman!!



Godmorgon

Eller ska jag säga tröttmorgon.... Idag är jag riktigt trött, fattar inte riktigt varför heller för i natt har jag sovit rikgit bra. Har kännt lite hur Bullen har hoppat runt i magen men inte så mycket. Var tydligen trött igår för jag pratade lite med Andreas när jag låg i sängen och sen när han skulle gå och lägga sig 10 minuter senare så sov jag, oj då... Hade en skön kväll hemma igår då vi satt och pratade och lyssnade på musik typ i 2 timmar, avkopplande!
Har ni läst om de stackars grisarna? Det är ju helt fruktansvärt hur man kan behandla djur på det sättet. Tur att man inte äter någon julskinka och äter nötkött och vilti stället.
Vill att det ska bli lördag snart!!! För då ska jag och klippa mig kl 10 sen ska jag ta en sväng på stan och shopa julklappar, vet ganska så exakt vad jag ska ha. Sen ska jag gå till body shop då jag fick ett sms igår om en gratis mini sminkning som jag tänkte passa på att göra. Så det kommer bli en rikgit spa dag på lördag :) Sen på kvällen är vi ett jätte stort gäng som ska ut och äta julbord på Karlslunds herrgård, längtar!!! Det skulle vara så mysigt att bara ha en mys helg med Andreas men det får bli båda delarna :)
På söndag är det julmarknad och fika med Sussi som gäller (hoppas jag) och sen fixa med gardiner och ljus hemma, underbart :)
Nu ska jag ta och fixa lite gröt till barnen till frukosten.....
Ha en riktigt bra dag!!

Hörde en rolig sak igår "tiden den går och andra åker bil" så grymt fyndigt, haha!



Nu längtar jag ju tillbaka till London när jag ser den här bilden, såg ut så i nästan varje Body shop butik....

Söndag

Har idag tvättat och fixat här hemma . Mamma och Katla har varit här och fikat nu på eftermiddagen, mysigt. Åt saffransbullar och drack glögg :). Har fått tänt lampan i fönstert i sovrummet för det är så mörkt ute idag, tråkigt väder :(
Har ringt på ett skötbord på blocket som vi ska åka och titta på imorn, jätte fint! Skulle verkligen vara perfekt inne på toan. Hoppas att det är lika fint i verkligheten som det var på bilden!
Igår bakade jag bullar, mycket goda! Sen kom Aron och Mikaela hit på en snabbfika, alltid lika trevligt.
Nu ska jag fixa lite mat sen blir det att kolla lite på tv om jag får för Andreas som är helt inne i sitt tv spel.....


FREDAG!!!

Jaha nu har den här veckan oxå gått, oj vad fort veckorna går. Det är ju bara en vecka kvar tills vi ska ut och äta julbord och en vecka kvar tills 1 advent. Då blir det att sätta upp julgardiner och fixa med lampor och sånt som ska fram, mys!!

Har haft en behaglig dag på jobbet idag, inte lika mycket stress som det var igår, helt sjukt säger jag bara!!

Ska snart ta på mig kläderna och åka hemåt, slutade kl 14.30 men bussen går 15.22.

Ska nog åka till ekershallen sen och handla lite inför helgen, ska även göra sushi sen ikväll då Andreas är på Öl mässan så....


Onsdagmorgon

Sitter på jobbet just nu och börjar jobba om ca 15 minuter. Har varit uppe sen kl 05.00 idag, vad göra man inte för jobbet. Och imorn kommer det bli lika tidigt, ska ha samtal med en av föräldrarna. Första utvecklingsamtalet jag har men jag har ju samtals metodik i min utbildning så det borde inte bli några problem.
Fick sluta 2 timmar tidigare igår för att Sirpa tyckte att jag är så mycket på jobbet och lägger så mycket tid här så jag fick sluta tidigare. Ska även försöka göra det idag.....
Längtar tills bullen kommer ut så vi kan få mysa hela dagarna!!! Är 110 dagar kvar innan det är dags men tiden har gått så himmla fort fram tills nu så jag hoppas att de sista veckorna går lika fort!! Vill ut och gå med vagnen och bara vara mamma :)
Nu ska jag fixa lite te och sen är det dags för frukost med de två barn som är här nu på morgonen...
Ha en bra dag!


Ljusparty

Ikväll har jag och mamma varit hemma hos Linda på ljusparty. Var mycket trevligt förutom att katten Sture kom in med en liten mus i munnen som han sprang runt och lekte med i köket. Fick träffa söta Bella med, så söt unge och så busig, hihi
Fick lite ont i huvudet av alla dofter men jag beställde tre stycken ljus som brinner i över 25 timmar var.
Var till barnmorskan idag med på kontroll och allt såg bra ut, hade gått upp 3 kilo så det var inte så farligt. Sen fick jag höra hjärt ljuden, häftigt!
Imorn är det dags att jobba igen, har kommit på att det är väldigt skönt att vara ledig faktiskt :)


Helg

Min helg började redan på torsdag kväll då jag har varit ledig sedan fredag. Så i fredags hade jag först en skön förmiddag hemma sen drog jag ut till marieberg och kollade lite i affärer, köpte min första julklapp :) Tänkte om man kunde hitta någon fin topp till julborde och när vi ska ut och bowla med jobbet men icke. Ska gå till Våra små någon dag där jag har hittat en jätte fint linne som jag är sugen på. Sen träffade jag Sussi på hennes jobb och så åkte vi vidare och köpte kattsand och sen till Ikea. Köpte lite små saker, en skallra till bebisen :)

I lördags träffade jag Pia, Jessica och Fredrik från universitet på stan och tog en fika med dom, hur trevligt som helst!! Har verkligen saknat att umgås med dom. Alla har barn nu med och sen ska vi ha i mars så vi ska ha en träff sen i vår och då ska vi ta med alla barn :) Sen träffade jag mamma och pappa som var på stan och följde med dom och åt mat på Efasos, eller mamma bjöd mig. Tack mamma!!

Mamma fick för sig att hon skulle köpa en dator så idag var vi med dom till Netonnet och köpte en dator till henne. En jätte liten sak som hon ska ha när hon släktforskar, jätte fin! Vi var även till Rusta där jag köpte gardiner till sovrummet till jul, helröda. Var till Siba och köpte ny kolsyra till maskinen med.
Nu på kvällen har jag varit hemma hos Sirpa, en jobbarkompis. Där vi hade en lite träff med jobbet. Var trevligt men lite stelt. Blev att åka hem ganska så tidigt då Linda som hämtade mig inte kände sig helt ok. Sjung lite singstar men det gick så där med tanke på att spelet var ganska så konstigt och det inte gick att sänka volymen.

Imorn är jag ledig med, då ska jag till barnmorskan på kontroll och sen kl 18.00 ska jag och mamma hem till Linda i Ervalla på ljusparty, ska bli trevligt :)

Nu kollar jag och gubben på film, g-force haha




Söndag

Och fars dag. Fast pappa fick sin present igår när vi firade mamma, blev choklad och två trisslotter som han faktsikt vann på :) Farmor och mormor var där igår med, hade ont i öronen när vi åkte därifrån för farmor kan inte vara tyst i 1 minut. Fick jätte god mat med, hjortstek med potatis och sås, något glass liknande i efterrätt och sen fick vi tårta och kaffe, jätte gott!

Idag på fm så har vi tvättat och städat. Sen var det ljusfest i stadsparken med 1500 tända marschaller som Andreas och jag åkte och tittade på, mycket fint och mycket folk! Så nu fick man en härlig julkänsla i kroppen :)
Sen tog vi en sväng till Ekershallen och köpte chips och dipp som vi ska ha till filmen vi ska kolla på nu, mys!

Halsbandet som mamma fick av mig. Sen fick hon blommor och en glögg flaska med hjortronsmak av Andreas :)


Grattis mamma!!

Idag fyller min kära mor år så i eftermiddag ska vi hem till Björkhaga och fira henne. Tror att det blir mat och gott till fika. Vet att det blir en tårta i alla fall :)

Igår kväll somnade jag väl runt 21, jätte roligt på en fredag... Det var hocky på tv och jag hade ingen större lust att kolla på det så det blev att ligga i sängen och kolla på den andra tvn och då är det ju så lätt att somna... Men vaknade av att hon som bor brevid typ hade någon fest eller nått annat, dom skrattade hysteriskt och då menar jag verkligen helt hysteriskt! Så Andreas blev så irriterad så han har sovit på soffan inatt medans jag kunde somna om som tur va. Sen vaknade jag vid 4 igen av att dom startade om festen, skit jobbiga! Tycker att det är något onödigt att stå och skrika till varandra mitt i natten. Men jag tänkte det att hon kommer få höra skrik sen när Bullen kommer så då ska hon allt få, haha!!!

Nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv och ska snart diska. Jag och Andreas "tävlar" om vem som kan diska mest till jul och jag leder med hela 3 poäng och mer kommer det att bli, haha!

Hoppas alla får en bra dag fast det tråkiga vädret....



Mörkt ute

Jobbade till kl 17 idag och hjälp vad mörkt det var ute på skolgården. Var så mörkt att vi nästan tappade bort en av barnen, hihihi.

Nu har jag tre härliga dagar då jag börjar kl 7, underbart..... eller inte!!! Usch, tycker inte om det här nya schemat. Men nu har jag bara 3 månader kvar att jobba sen blir det att vara mamma ledig och bara vänta på att Bullen ska komma, längtar!!!!!

Den 11/12 ska vi ha julavslutning med jobbet, ska bli mycket trevligt! Blir att åka hem till Sirpa och umgås lite först sen vidare till Strike och bowla och äta mat och sen gå ut på krogen. Var typ i maj sissta gången så det är ett tag sedan. Börjar redan planera vad jag ska ha på mig, hihih.
Och den 28/11 så vi ut och äta julbord, vi blir runt 30 pers som ska åka till Karlslunds herrgård, ska bli väldigt trevligt :)

Nu ska jag nog ta en rostad smörgås och kolla lite på tv innan det är dags att sova....



Skön söndag

Idag har jag inte gjort mycket, åkte hem till Sussi vid halv 12 och kollade in deras fina sovrum som de har tapetserat. Sen tog hon och jag cyklarna upp på stan och tog en lunch på Java. Fick bli en bakad potatis då jag fortfarande var mätt från gårdagen, hihihi.
Sussi åkte till fotbollen och jag tog en sväng på stan, köpte en jätte fin kofta/väst på Lindex. Den hade kostat 300 kr men nu kostade den 179 kr, mycket bra pris :) Sen var jag inne på HM och köpte bas tröjor och nytt nagel lack, tror jag har blivit lite beroende av det :)

När jag kom hem så var Andreas helt otroligt vaken, trodde han skulle sova hela dagen med tanke på att han kom hem kl 06.00 på morgonen. Så nu blir det att kolla på någon film och mysa i soffan.
Höll på med mitt schema här förut till jobbet och jag blir galen på det! Så den här veckan börjar jag kl 07.00 onsdag, torsdag och fredag, jag kommer vara helt slut på fredag!  Med tanke på att jag åker buss med så måste jag gå upp kl 05.00, jätte skönt, grrr!!

Nu ska Andreas få ta kort på magen och se om den här växt något sen förra veckan (bild kommer någon dag)

Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0