Vingåker

Hoppas alla har haft en bra och mysig jul! Vi var i Karlskoga och firade med Owén familjen, det var trevligt! Fick ett halsband av Andreas familj och sen lite andra små saker. Av Andreas fick jag nya Kent skivan och hela Kent boxen, mycket nöjd :)
Dagen efter jul var vi hem till Björkhaga och åt mat och umgicks med mina föräldrar och bror. Fick presentkort på Saker och Sockor (där vi köpte vagnen) och sen även regnskydd och sköt väska till vagnen som kommer att ligga i när vi hämtar den. Fick presentkort på att gå och fixa håret med, det får bli till våren.
Idag har hela familjen varit till Vingåker och handlat. Blev massor med bebis kläder och sen ett par Puma skor till mig som jag ska ha när jag är ute och kör vagn i vår :) Andreas köpte en skjorta och två slippsar och sen lite kläder till sitt nya jobb :)
På nyår blir det att umgås med mamma och pappa som kommer hit, då blir det tre rätters middag, ska bli mycket trevligt :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Mina nya skor



Allt klart

tror jag i alla fall :) Har varit på stan idag med Andreas och fixat de sista julklapparna. Vi var extremt efektiva om jag får säga det själv. Tog en fika på stan med som var väldigt mysig :) Är så glad för hans skull att han har fått jobb nu och att vi kan köpa en bil. Kommer nog bli en volvo v50, ska kolla om vi kan köpa en till februari så det är klart sen när Bullen kommer.
Ikväll har jag fixat med senap (får se hur den blir....), julgodis, paketinslagning mm mm. Så nu är det första gången jag sitter ner idag så Bullen kommer sparka gott i natt kan jag lova.
Ska låna bil av Lotta med (Andreas moster) så vi kan ta oss till och hem från Karlskoga på julafton, skönt!
Köpte en jätte fin stickad klänning idag med på Vera Moda som jag har tittat väldigt länge på så nu slog jag till. Magen blir så fin och rund i den sen blir det bruna leggins och vita strumpor till det på julafton, mys!
Var hemma hos Sussi igår och gjorde julgodis, vi hade det riktigt trevligt måste jag säga trots att Sussi hade tankarna på lite andra håll då hennes farmor är dålig :( Men vi kom fram till mycket bra saker, får vi se om vi lyckas genomföra dom bara, hihih
Nu ska jag ta och slappa lite, känns som att det behövs........
 



Sjuk!

Sitter just nu på jobbet och känner mig allmänt dålig, vill inte vara sjuk nu!!! Hade en hel mysig helg med Andreas då vi firade 1 år som förlovade i går :)
Orkar inte skriva så mycket mer...


Måndag igen

Då var det en ny vecka igen då.... Bara två veckor kvar att jobba sen är det jul och som innebär att jag ska vara ledig under hela julen, så skönt!!
Igår var jag och mamma på o helga natt men jag kunde bara stå en timme sen fick jag så ont i ryggen så vi var tvungna att ge oss. Så idag har jag svin ont i ryggen, när att jag stannade hemma idag. Men vi har möte och så ikväll på jobbet så det är väl lika bra att vara här då.
Andreas och Aron är till stockholm idag och roar sig, skulle jag oxå vilja vara!!! Hoppas att han hittar några fina julklappar till mig, hihih.
Nej nu ska jag väl ta och göra något nyttigt i stället.....
Ha en bra dag!




Onsdag

Har inte orkat skriva här på ett tag då jag har tänkt mycket på Katla och så.... Men nu känns det bättre för jag vet att hon är på ett bra ställe nu där hon kan springa runt med Jänta och Irja :)
Sitter på jobbet och ska börja jobba om ca 15 min. Imorn är sista dagen att jobba den här veckan, skönt! Dom här veckorna känns alltid så mycket lättare att jobba. Kallt var det idag med när jag gick upp kl 05.00 så det fick bli en rikgit varmdusch innan jobbet.
Idag är det bara 96 dagar kvar till BF sen kommer man väl säkert gå över tiden med så... Men det är nedräkning i alla fall :) Ska åka och handla med mamma och pappa idag och då ska vi åka till babyproffsen med och hämta ut babyboxen, ska bli roligt att se vad den innehåller :)
Ska baka pepparkakor med barnen på dagis idag med, gott! Men jag kommer att vara trött i eftermiddag då jag har sovit väldigt dåligt i natt, vet inte om det är magen som gör det eller att det är fullmåne ute....
Nej nu ska jag ta och fixa lite the och sen gå och umgås med barnen.

Ha en bra dag!!


Så här vill jag att det ska se ut ute nu :)


RSS 2.0