Massage

Idag har jag och Alice varit på babymassage, var väldigt mysigt! Alice sov dock under hela tiden så hon var väldigt avslappnad :)
Gick in en sväng på BVC där dom har en våg utanför som man kan väga bebisen på, Alice väger nu 4 kilo!! Fast hon hade kläder på sig så man får väl räkna bort några gram , hihi.
Tog sedan en långpromenad, härligt med blåsigt!
Har börjat använda brun utan sol kräm då jag tänkte bli lite brun innan sommarn och tills studenten då jag tänkte ha en fin klänning på mig. Ser bra ut men händerna blir ju jätte fula fast man tvättar dom noga efter. Så nu blir det att använda hanskar när den ska användas. Ska försöka sola i helgen med tänkte jag...
Vad lätt det är att skriva med en liten bebis som vill ha mat i famnen, hihihi
På söndag ska jag och Alice på äventyr med mina föräldrara, ska åka till Hjortkvarn och kolla på påskliljorna som tydligen ska blomma överallt där. Sen blir det nog lite fika ute i skogen, det hör ju till :)
Nästa onsdag ska jag och Andreas göra en rolig sak, mer info kommer ;) Ska även åka och kolla på en kyrka som ligger i Karlskoga och se om vi ska ha dop där. Har fått för mig att sy en dopklänning till Alice, får se hur det går.
Ska åka buss till Karlskoga då och när vi hoppar av bussen så kommer Bella och söta Ozzy vänta på oss för då ska vi ta en promenad innan jag ska möta Andreas, mysigt och trevligt :)
Snart kommer Andreas hem och då blir det lite mat, fisk och potatis :)
Ha en trevlig kväll

den här är riktigt bra!

VÅR!!

Det är verkligen vår ute nu och det är så härligt, njuter!! Så skönt att man är hemma nu med så jag har all tid i världen att bara njuta.
Det blir många och långa promenader nu med. Igår så skulle jag och Sussi gå en sväng i stadsparken men det slutade med att vi gick till Naturenshus fram och tillbaka. Hade till och med träningsvärk på kvällen. Idag skulle jag gå och köpa blöjor till Alice men det går inte att bara gå till affären på en gång, nej man måste ju ta en liten extra sväng. Så jag gick genom stjärnhusen till mammas jobb där det blev en kopp kaffe sen gick vi vidare till affären.
Alice har blivit ett riktigt litet matvrak, hon äter tills hon kräks. Så förut när hon fick mat så kräktes hon jätte mycket så det var bara att ta fram badaljan och bada henne. Hon verkar tycka att det är väldigt skönt att bada nu med. Nu får man även mer kontakt med henne, märker att hon blir större och utvecklas. På morgonen när vi myser i sängen så tittar hon på mig och sen får jag ett litet leende, så mysigt. Hon försöker även att skratta men det är lite svårt, hihih.
Imorn ska min mamma vara barnvakt åt Alice på stan när jag ska klippa mig. Ska bli så skönt att bli av med de slitna topparna och kanske få en liten ny frisyr med. Ska behålla mitt långa hår som jag har fått nu men skulle vara trevligt med något nytt med. Just nu är det uppsatt som gäller så...
Andreas har redan gått och laggt sig för han var så trött, förstår jag om man går upp kl 5 på morgonen och kommer hem vid 19 tiden på kvällen. Vet bara hur trött jag var när jag hade så långa dagar på jobbet förut, usch!
Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Ha det bra!


Fika

Idag har Alice mormor och gammelmormor nr 2 varit här och fikat. Hon har även haft på sig en klänning och strumpbyxor som jag hade när jag var liten, så söt :)
Har varit underbart väder ute idag så jag och Alice tog en promenad på middagen. Var så varmt så till och med jeans kjolen åkte på. Den är en mamma kjol men jag har beställt en vanlig jeans kjol från H&M som jag hoppas kommer snart.
På lördag kommer min bror hem, ska bli trevligt :) Då ska vi åka till Marieberg och kolla, han har inte varit där sen dom gjorde om. Ska hoppa in på Skopunkten och kolla om jag kan hitta några skor, typ sneakers som jag kan ha till kjolen och jeans leggins.
Igår var jag ute och gick med mamma och pappa men jävlar vad kallt det var!! Sen åkte vi hem till dom och grillade, mycket gott :)

 Alice med gammelmormor

 Alice med mormor

Hmmm....

Har mycket funderingar om dop just nu. Vi ska döpa Alice men vet inte riktigt hur. Jag skulle vilja ha själva cermonin ute nu i sommar men Andreas vill att vi ska vara i en kyrka. Så nu har jag ändrat mig, funderar på Karlskogas kyrka och sen vara utomhus efter det för att fika. Men vart ska man vara då... tänk om det är dåligt väder...kan man hyra församlingshemmet i kga fast vi inte tillhör den kyrkan...vilka ska man bjuda??
En sak som är ganska så säkert är hur tårtan ska se ut eller jag har många tankar kring hur den ska se ut. Tänkte beställa utstickare som är som blommor och blad och sen sugerpaste. Blir nog en vit tårta med röda och rosa blommor. Får hjälp av Annika med att baka kakor och sånt, mycket bra :) Hmmm....

Idag har Annika och Anna-Maria varit här och träffat Alice. Jag och Annika spelade lite Wii med, var ett tag sedan om man säger så.
Nu ska jag ge Alice lite mat sen ska vi sova :)

 Annika, du är bäst bara så du vet det ;)

3 veckor



Oj vad tiden går fort! Idag blev Alice 3 veckor, stora tjejen! Idag var vi till BVC för mätning och vägning, hon hade gått upp till 3350 g och 50 cm. Så skönt att veta att hon får i sig all mat som behövs för att hon ska växa. Just nu ligger hon och sover på fårskinnet här brevid :)

Ljuba och barn har varit här och fikat idag, har verkligen saknat att umgås med henne! Peter ville till och med sova över här, tror att det var katterna och tv-spelen som var intressanta. Och Lydia har blivit så stor, riktigt vuxen. Alice låg och sov på Ljuba hela tiden när dom var här, så skönt :)

Ikväll är Andreas ute med Nisse och gänget och dricker öl så jag och Alice är hemma och myser. Imorn kommer fastrarna Annika och Anna-Maria och kanske farfar.

Nästa torsdag ska jag och klippa mig, så skönt!! Då ska mamma gå på stan med Alice så det blir första gången hon är barnvakt :)

Nu blir det att mysa vidare med Alice :)

 Alice med gammelfarmor Clara :)

RSS 2.0