Mätt

Har varit hemma hos mormor idag och firat henne, hon fyller 79 år imorn. Och hon bjöd på först mat, klyftpotatis och fläskfile, glass som efterrätt. Sen blev det fika med massor av kakor och tårta, något fullt i magen!

Ikväll är Andreas ute och dricker öl med Oskar och Nisse så jag och katterna sitter och kollar på tv eller Sven är på jakt efter Maja, hon har det inte lätt inte, haha!
Imorn ska jag träffa Sussi på stan och äta mat, ska bli mycket trevligt. Får se vart vi hamnar, är sugen på något som jag inte brukar äta så ofta typ tapas eller nått sånt.

Sitter och kollar på internet om jag kan hitta några svarta byxor som är mamma byxor. Tänkte ha det när vi ska ut och äta julbord och det är så bra med svarta byxor för det passar till allt. Men det verkar vara väldigt svårt att hitta några, typiskt!
Låg här och kollade på magen förut och hjälp vad den hoppar, ser helt sjukt ut men det är mysigt för då
vet man att det är något där inne :) Får bara hoppas att Andreas får känna något snart med...

Hoppas alla har en mysig all helgona!



Har varit och simmat

Trodde att det skulle vara vuxen bad idag men där hade jag fel, det är ju lov så det var öppet för alla så det var lite folk om man säger så. Men det var över 30 grader i vattnet så det var skönt. Fick så ont i knät efter ett tag så det blev bara 1000 m idag.

Såg en jätte stor älg förut när jag åkte hem med bussen, tur att den stod där den stod och inte på vägen, då hade det blivit en fin smäll.

Fick reda på idag att jag får förlängt på jobbet med, ska jobba till 1 februari. Känns både skönt och lite jobbigt men tanke på att jag kommer nog vara ganska så stor då och magen kommer att vara ivägen. Men samtidigt kan jag vara hemma med Bullen längre tid :)

Imorn kommer min bror hem och då ska jag och Andreas hem till Björkhaga och äta taco och sen på lördag blir det att åka hem till mormor och fira henne :)

Köpte glögg idag med, blir att dricka lite sen, gött!!!


Jobba imorn

Då var semestern slut för den här gången men snart är det jul och då ska jag försöka få  vara ledig hela julen.
Idag har jag varit ute och cyklat nästa hela dagen, tog en sväng upp på stan och köpte saker inför kortet jag ska göra till mormor som fyller på söndag. Kollade om jag kunde hitta några svarta mamma byxor eller jeans leggins och det var ju inte det enklaste. Får helt enkelt aceptera att jag inte kan ha såna leggins....
Sen tog jag en sväng till Mega för att kolla om jag hittade någon bra och billig jacka men kom på att det är lite onödigt att köpa en jacka som jag kan ha en månad till så det blev ingen. Men jag köpte ett par vantar till Andreas, en topp till mig och en liten söt halsduk till Bullen :)
Sen tog jag cykeln till Plantagen och köpte blomma som jag har planterat i en liten grupp till mormor, ska även sätta i 2 triss lotter till henne.
Nu ikväll är Andreas ute och dricker öl med Martin (hans c-uppsats kompis) och hans sambo Sofie. Så jag har haft lite fotspa här hemma, mycket skönt :)
Bullen hoppar som en liten galning i magen, igår såg jag till och med hur det rörde sig, jätte häftigt!

Så här fint blev det på toan, Ida och Maja var ju självklart först med att testa hyllan


Godmorgon!

Idag vaknade jag på strålande humör, riktigt skönt att vakna helt utvilad. Bullen i magen håller dock mig vaken då och då när h*n sparkar som bara den fast det är mysigt så jag ska inte klaga :)

Hade en trevlig helg i Karlskoga, dopet var dock lite rörigt då tre små barn sprang fram och tillbaka i kyrkan hela tiden men Edvin Gustav Anton Owén var mycket duktig, han ville plaska lite i vattnet han med som prästen, hihi.
Var hemma hos Aron och Mikaela på söndagen och spelade spel, var mycket underhållande. Todde att varje människa kunde göra situps men inte lilla Aron heller, skit roligt! På kvällen firade vi Annika som fyller 18 år på tisdag :)

Idag är det föreläsning på Conventum som gäller, kommer träffa väldigt många personer där som jag har jobbat med tidigare, mycket roligt!!! Sen på eftermiddagen ska vi till Naturens Hus och ta våran friskvård som vi har på jobbet. Bara att hoppas att det inte börjar regna för då kommer jag nog att åka och simma i stället...

Ska åka till Ikea ikväll med, mycket bra! Ska köpa en hylla till toan så vi får bort den vi har nu, inte så snyggt. Sen blir det att gå in en sväng på babbyproffsen med, jippiiii!!!

Nu ska jag göra mig klar och sen dra upp på stan.



Vagn!

Idag har vi varit på stan och vi slog till på en Cresent Classic röd/svart, hur fin som helst och jätte enkel att vika ihop och mycket bra att köra. Sen fick vi en jätte fin åkpåse med på köpet för att butiken firade 1 år. Så nu har vi betalat 30% på vagnen och sen får vi betala resten när vi hämtar ut den 15/2. Vi är så nöjda med den!!!

Köpte dop present till Edvin idag med och present till Annika. Ska till karlskoga imorn först på dop och sen fira Annika på söndag.

Nu kom gubben med fika till mig så nu ska vi ta och fika lite, älskar min gubbe så otroligt mycket!!!



Godmorgon!

Var uppe kl 5 idag för att åka med bussen till jobbet kl 6, trött!!! Hade en monster dag igår med, jobbade typ i 12 timmar och sen när jag kom hem vid 9 så var det bara att krypa ner i sängen så jag skulle orka upp idag. Känner mig otroligt social med Andreas... Men på fredag är båda lediga så då ska vi ha en mys dag tillsamman :) Ska försöka sluta en timme tidigare idag, får se om jag lyckas.

Vårat jobb har även fått besök av små möss, de springer omkring här inne och letar efter mat. Jätte roligt att mötas av en liten mus när man ska ta fram något ur kökslådan, haha!

Linda min arbetskamrat var på UL i måndags och fick reda på att hon ska ha en vecka efter mig, jätte roligt! Tänk om vi kommer in på BB samtidigt, hihih :)

Nej nu ska jag gå och dricka en kopp te och får se om kroppen vaknar

Ha en bra dag!!!


Söndag

Har haft en mycket skön söndag med mycket disk och fixat dit den sista ljungen på balkongen. Hade mycket trevligt igår men är man van att gå och lägga sig vid 22 tiden så blir man völdigt trött när man är uppe til 23.30, hiihi. Blev mycket skratt igår och mycket prat om allt möjligt.
Jag och Andreas var ute och gick en sväng förut i skogen, skönt att komma ut ett tag men jag är så trött i huvudet, vet inte varför....
Kollar just nu på film, Transformes, den slutar snart så då blir det lite mat.
Den här veckan jobbar jag bara 4 dagar, har min lediga fredag den här veckan. Så då ska jag och Andreas upp på stan och kolla barn vagn och fixa dop present till Edvin. Vi ska ha en rikigt mys fredag eftersom han jobbar på lördagar så blir det aldrig av att gå på stan och äta mat och umgås. Sen på lördagen åker vi till kga på dop och på söndagen ska vi fira Annika som fyller 18 :)
Nu ska vi kolla klart på filmen.
Ha en trevlig kväll!

Nu är det dags....

att börja skriva lite här igen. Har ju inte gjort det på ett tag och nu när vi ska ha en bebis i mars så blir det nog att skriva mycket om det med. Kommer fortsätta göra mina kort så klart. Ska göra ett tills nästa helg då vi ska på dop i Karlskoga, Andreas kusin som har fått barn. Har redan tänkt ut hur kortet ska se ut :) Och sen ska jag även göra egna julkort iår, vet även hur de ska se ut eller jag har en idé hur de ska se ut...

Nu har det börjat röra sig jätte mycket i magen och det känns så bra för då vet man att det är något där. Får hoppas att det börjar kännas på utsidan snart med så Andreas får känna.

Och snart är det jul med, älskar jul!!! Och så får vi se om jag kan/får jobbar i januari annars blir det att gå hem i jul från jobbet och sen bara vänta på att bebisen ska komma fram, hihih. Andras ska börja söka jobb nu med, fast det kommer ut mer lärar jobb närmare jul.

Ikväll kommer kga maffian och ska äta mat här, ska fixa 3 rätters. Ska bli jätte trevligt tycker jag :) Så nu ska jag åka hem till mamma och sno lite svamp av henne, hihihi

Ha en trevlig dag!


V.18

RSS 2.0