Tävling!

Jag är med och tävlar på http://www.tartkonst.se/ som har jätte fina saker till allt inom bakning. Gå in och kolla och bli inspererad :)


Morsdag

Idag är det min första morsdag men söta Alice är tydligen trött idag så hon har liggat och sovit jätte länge nu :) Men det är bra det eftersom hon inte har sovit så bra på dagen både igår och i fredags så var det ingen rolig kväll här hemma. Igår så var hon så ledsen och övertrött så vi provade med allt men inget var bra. Jag tog ut henne en sväng i vagnen och då somnade hon men på en gång när vi kom in så blev hon ledsen igen. Andreas fick gå ner och hämta upp vagnen till lägenheten så jag fick köra med den inne och då somande hon så hon låg ch sov i den hela natten.

Igår var vi till Marieberg en sväng, "fick" en tunnika och örhängen av Alice i morsdagspresent. Hon var ju i alla fall med in i butiken sen att jag fick betala var ju en annan sak, hihih :)
Var grymt mycket folk där igår, skulle in på Ikea men vände i dörren då det var kö i varje kassa ner till lagret. Andreas var till Mediamarket en sväng med och det var det väldigt mycket folk med. Jag köpte tyg till Alice dopklänning med så nu är det "bara" att börja sy. Ska låna mammas symaskin tänkte jag...

Andreas har varit iväg och köpt en tv-bänk nu med, han ska äntligen köpa sin efterlängtade tv för 25 000 kr, mycket pengar enligt mig! Så imorn så han och pappa iväg och hämta den, han kommer vara helt fast vid tvn nu. Jobbigaste är ju att han ska ut i skogen i flera dagar med jobbet och då blir han utan sin tv, oj vad han kommer att sakna den ;)

Nu fick jag mer morsdagspresenter av Alice och Andreas, choklad, en hängande jordgubbsplanta till balkongen och en låda med körsbär :)


 Världens bästa mamma och mormor till Alice


Myser med min sötnos

Sitter nu i soffan och myser med Alice. Jag råkade nysa ganska så högt tydligen så hon blev rädd, hihi :) Igår var det så tråkigt väder så vi var inne och myste hela dagen. Förstår inte att man kan älska en sån här liten tjej så mycket! I eftermiddag blir det en promenad och sen ska vi hem till Björkhaga då jag lyckades räkna fel på inbjudningarna till dopet så måste vi dit och skriva ut fler.

Sven har fått någon knäpp med, skriker och har glömt bort hur man anväder toan. Funderar på om han ska få åka på lite semester hem till mina föräldrar ett tag. När Alice skriker så sätter han också igång och skriker. Alice slutar efter ett tag men han kan hålla på i evigheter.  

Imorn ska jag och Alice ta bussen till Karlskoga och hälsa på farmor och farfar :) Andreas skulle sova över där inatt så han tog bilen idag så åker vi med honom hem imorn.

Verkar som att min kompis mår mycket bättre nu och det är så skönt att veta :)






Tänker....

... just nu på en vän som inte mår så bra just nu. Du ska veta att jag tänker på dig och att vi finns här!!!


Helgen har varit lugn, var på stan med mamma i går och köpte en klänning och två toppar till mig. Sen blev det ju massor av saker till Alice så klart :) Hon fick en fin klänning av mormor och leggins. Sen köpte jag bodys som är som linnen och sen linnebyxor, jätte fina! Fick ju även köpa en solhatt till henne, ser jätte rolig ut när hon har på sig den, haha sötnosen :)

Idag har det inte hänt mycket, mamma och pappa var här på en fika och sen gick jag och Alice ut en sväng, härligt! Andreas har fortfarande ont i sitt knä så han kan inte göra så mycket.
Imorn ska jag träffa Sussi så ska vi upp på stan och köpa lim och kuvert till dopkorten och sen måste jag in på banken och fixa med mina CSN pengar, kul jul...........

Är så trött på sporten som är på tv varje kväll och snart börjar fotbollen med och då blir det väl ännu värre, hmmm.

 mammas älskling


VARMT!!!

Idag har det varit riktig sommarvärme ute. Jag och Sussi gick till Rusta idag ch hjälp vad varmt det var! Alice fick ligga i vagnen utan mössa och öppen tjocktröja och hon var fortfarande varm.
Har grejat på balkongen nu på kvällen så nu får det inte bli något mer forst ute för då kommer tomaterna att dö. Har lust att köpa lite mer blommor sen med så det blir riktigt sommarfint :)
I lördags var vi i Jönköping hos min bror, var mycket trevligt! Gick en sväng på stan och sen gick vi hem till Andreas och han bjöd på jätte god mat. Sen blev det en tripp till stadsparken och kollade på getterna, så söta! Alice var jätte duktig i bilen med, vaknade till både på dit färden och hem färden men somnade om fort igen.
Och i söndags var vi på jaktmarknad fast jag tyckte att det var mest hundar. Och självklart fanns det jämthundsvalpar, så grymt söt!!! Träffade även en jämthund som var två könad, helt sjukt.
Igår var det 2 månaders koll på BVC, nu väger skruttan 4260 g och 54 cm lång. Nästa gång vi ska dit så blir det att ta sprutor, inge roligt :(
Nu är det dags att hoppa i säng. Andreas gjorde sig illa i knät idag på jobbet så han kan nästan inte gå, stackarn! Får se om han kommer kunna sova något inatt med...


 fina Katla

Torsdag...

... fast det känns som fredag. Idag har jag och Alice varit hemma hos mamma och ätit god mat, köttfärslimpa och potatis och god efterrätt :) Min mormor var även där och då hon har haft jätte mycket problem med sitt hår och nästan tappat allt hår har det äntligen ordnat upp sig så nu har håret börjat komma tillbaka. Problemet är att hon inte vill hålla på och färga och greja för mycket med håret nu så det ser lite dött ut men det ska jag och mamma fixa till dopet :)
Andreas är hemma hos Nisse idag/kväll/natt. De skulle ha Prag återträff så de är väl lagom runda under fötterna nu kan jag tänka mig... Han kommer nog vara seg imorn.
Imorn är det tvätt som står på schemat sen ska jag och Alice till Björkhaga och sova där mellan fre-lör för sen på lördag morgon drar vi till bror Andreas i Jönköping.
Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla på tv
Godnatt!

Tycker att dessa är så fina men jag tycker att 900 kr är för dyrt!


Skön måndag

Idag har jag inte gjort många knop. Alice och jag låg och sov middag på soffan och det var så mysigt och skönt. Sen vid 17 tiden kom mamma hit så tog vi en långpromenad fast det blåste grymt kallt. Och nu på kvällen har jag myst med Alice och sen kollat på tv. Hon ligger och sover i sin säng just nu så jag ska väl oxå ta och lägga mig. Andreas blev kvar i Karlskoga ikväll, hans farmor skulle installera någon tvättmaskin som han skulle hjälpa till med.
Imorn ska jag till barnmorskan på efterkontroll. Ska prata om hur jag upplevde förlossningen och sen ska jag få mini piller med.
På torsdag ska jag hem till mamma och äta middag, ska bli trevligt! Om det är bra väder så kommer mormor dit med, var ett tag sedan jag träffade henne.
Blev klar med alla inbjudningarna till dopkorten med igår, nu är det bara att sätta in själva inbjudningen i den och ett kort på skruttan.
Nej nu är det nog dags att sova :)

 Alice och gammelmormor :)

Karlskoga

Igår åkte vi en sväng till stor stan Karlskoga, haha! Det var loppis och sen vårmarknad på stan. På loppisen var det bara massor av skit. Åkte hem till Masken och Bella så Alice fick lite mat och ny blöja. Deras katt Kasper var livrädd för bilbarnstolen, stackarn!
Sen gick vi en sväng på marknaden vilket var trevligt. Köpte en sjukt god ost som var gjord på getmjölk. Sen blev det självklart lite godis och annat smått. Gick hem till herr Aronsson och fikade hemma hos dom sedan drog vi vidare till fam Owén där vi åt mat och sedan åkte vi hem.
Idag har jag och Alice varit hemma hos mamma och pappa, har blivit mycker gående idag vilket har varit skönt för min rygg men när jag sitter ner så är det en sån obehaglig smärta i rygg och ben.
Imorn är det dags för en ny vecka, på torsdag ska jag och Alice hem till mamma och äta mat medan Andreas ska umgås med sina Prag kompisar. Sen på lördag ska vi åka till Jönköping till min bror, ska bli mycket trevligt :)



Oj oj

Nu var det ett tag sedan jag skrev tydligen, veckorna går så fort!
Har hänt mycket på en vecka med. Natten till tisdagen så var det en tjej som blev våldtagen här utanför på gården, hemskt!! Så idag har polisen gått runt i området och haft förhör. Vill ju göra allt så den där äckliga människan ska åka fast.
Sen på var jag till BVC med Alice och vägde och mätte henne, 53 cm och 3900 g. Var även en läkare med som kollade benen och ögon och såna saker och allt såg mycket bra ut :)
Gick upp på stan efter det och tog bussen till Karlskoga och träffade Bella, tog en promenad med henne. Efter Andreas slutade jobbet så åkte vi och kollade på ett hus men det var mögel och massor med små saker som skulle fixat så det var inget för oss. Drog vidare till Lunedet och kollade på kyrkan men den var jätte tråkig, ligger fint men kyrkan var inget att ha.
På torsdagen var det babymassage på förmiddagen och sen på eftermiddagen så var det dags att skriva papper på att Andreas är Alice pappa.
På fredagen träffade jag Sussi, var på stan en sväng och sen gick vi hem till dom för att äta sallad på balkongen. Andreas tog med sig Bella hem från Karlskoga då hon skulle gå ut på krogen här i Örebro. Körde henne till en kompis på Åstadalsvägen sen åkte vi vidare till Rikard och Camilla och grillade, mycket trevligt :)
På lördagen kände sig alla bakfulla fast det bara var Bella som hade varit ute och festat, hon sov på soffan på natten. Så då blev det inte mycket gjort den lördagen, Alice var också helt slut.
Söndagen spenderade vi med mamma och pappa, var ute och gick och hade fika med oss, mysigt! Sen åkte vi hem till dom och grillade.
Igår blev det en härlig promenad i det fina vädret och idag har jag och Alice varit hemma hos Sussi och ätit mat och sen blev det en liten promenad på det med.
Imorn ska jag åka till Kumla med mamma och pappa då det ska finnas en barnbutik där som ska ha riktigt bra saker.
Försöker få Alice att ta napp nu med för hon äter så mycket och då kommer det upp hela tiden med, så vi kämpar verkligen med nappen.....
Nu ligger Andreas och Alice och sover i sovrummet och jag sitter vid datorn och kollar på tv och sen ligger en trött Sven på filten och sover :)
Som sagt veckorna går fort när man har något att göra hela tiden :)


RSS 2.0