Söndag

Igår var jag och mamma på stan och jag orkade gå längre än vad jag trodde. Köpte det sista inför Bullens nedkomst med, ammningsbhar och lite såna saker. Köpte även tre bodys som det stod i love mam och i love dad på, jätte söta! Mamma köpte tyg som hon ska sy påslakan av till spjälsänge.
Sen på kvällen så kom mamma hit och jag fixade lite mat och kollade på tv. Pappa kom hit efter jobbet med för mamma ville inte gå själv hem med tanke på allt som har hänt nu på sista tiden i stan.
Andreas var ute med sina jobbarkompisar igår från systemet, sista dagen han jobbade. Så det var till Stallyktan och åt mat och drack öl. Så när han kom hem så snarkade han som en liten tok men tillslut blev han tyst, SKÖNT!!
Jag har sovit ganska så dåligt inatt, vaknade av att Bullen hade hicka och grejade för fullt i magen. Skulle vara väldigt skönt om den ville titta ut idag, enligt mina beräkningar är det ju dags idag med. Så jag får väl springa lite extra eller nått sånt idag :)
Imorn firar jag och Andreas två år, tiden går fort!


 Så snyggt kort, haha!


V38=14 dagar kvar :)

Jaha då var det 14 dagar kvar till bebben är beräknad, sen vet man ju aldrig om den kommer tidigare eller senare. Var till BM idag med och allt såg bra ut, Andreas var med oxå så han fick höra hjärtljuden för första gången :)
Har försökt beställa kläder från Ellos nu sen kl 10.30 men det funkar inte och då har de skickat ut ett mail att de har uppdat sin hemsida så det går fortare nu men icke för mig! Blir galen!!!!
Ihelgen var vi i kga och det var jätte trevligt! Var hemma hos Masken och Bella och åt god mat och spelade spel till kl 2 på natten. Sen åkte jag och Andreas hem till fam Owén och sov där med tanke på vilket väder det var ute. Så på söndagen var vi bara hemma hos dom och kollade på tv och fikade, trevligt!
Nu har gubben sportlov med så han är ledig hela veckan lång. Vi kollade på Arn förut, var en ganska så bra film. Så nu ligger Sven och Andreas och myser i sängen, hihih :)
Imorn ska jag hem till Sussi och äta mat, ska bli jätte trevligt. Hoppas på bra väder med så vi kan ta en liten promenad. Andreas pappa skulle komma in någon dag med så ska vi åka till Marieberg, ska passa på att klippa mig då. Annars kommer det inte bli av förens i maj eller nått och det har jag ingen lust med.
Nej om man kanske skulle fixa lite här hemma nu och kolla om Ellos sida funkar nu med, grrr......


Barnet

Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär fyra procent föds före vecka 38. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in.

Vikt 3 200 gram



Snöig lördag!

Vilket väder det ska vara ute, kan det komma mer snö?! Tycker att det ska bli vår nu så att alla fina blommor slår ut och det blir varmt ute. Tänk, ta vagnen upp på stan, köpa en glass och sätta sig vid slottet och bara njuta. Jag längtar!!! Det ska tydligen vara trädgårsmässa i slutet av mars som mamma och jag ska gå på, känns något långt borta just nu...
Idag jobbar Andreas på systemet som vanligt och sen när han kommer hem ska vi försöka ta oss till Karlskoga till Masken och Bella. Vi ska dit och äta mat och bara umgås och det ska bli så trevligt!! Får jag träffa Ozzy med, deras söta hund :)  Blir nog att sova kvar hos hans föräldrar om snöandet ska bli värre till kvällen.
Bebben lever runt som bara den i magen, sparkar inte längre utan rör sig mest. Det är inte skönt när den typ stoppar in fötterna under revbenen och grejar, aj aj! Får hoppas att den vill komma ut nästa vecka då Andreas är ledig men vi får väl se....
Jag älskar att diska nu föresten, det går så enkelt när man har diskmaskin. Bara att göra mat och baka och sen stoppa in sakerna i maskninen och trycka på en knapp. Det är lyx enligt mig nu, haha! Helt sjukt att man kan kalla en sån sak för lyx :)
Nej om man kanske skulle göra något vettigt nu i stället...
Ha en bra dag i stormen!

Ps: A-M, nej jag fick inte blommorna av Andreas...................



Bjuder på en bild från Fryksås

Gå in och anmäl er!

I Örebro finns det ingen jour vet så då måste man åka till Strömsholm med sitt djur. Dom är verkligen jätte bra där men det tar 55 min att åka med bil och under den resan kan det hända mycket med djuret. Så jag uppmanar alla att gå in och anmäla sitt intresse på den här sidan. Sen att det är Hokfors som ska vara ansvarig för verksamheten gör saken bara bättre :)

http://www.jourkliniken.se/


Alla hjärtans dag!

Hoppas att alla har haft en mysig alla hjärtans dag :)


Lördag

Då var det helg igen men det är inte rikigt samma sak längre då man väntade på helgen när man jobbade. Nu känns hela veckan som helg. Det som är bra med helgen är att då är gubben ledig så då får man mysa lite med han. Men nu är det OS på tv så han kommer sitta som klistrad framför tvn varje kväll.
Idag har mamma och jag varit på stan och bara gått runt och kollat lite. Mamma köpte garn som vanligt, tror att tanterna i den butiken börjar känna igen henne nu, haha! Jag köpte ett par mjuka jeans leggins, jätte sköna! Problemet är bara att man måste ha någon lång tunika över för de är inte snygga över rumpan direkt. 
Det börjar bli tungt med magen nu med, tungt! Men snart är det dags :)
Ikväll blir det att kolla på melodifestivalen för min del medan gubben ska kolla på OS.


 

V.37

Idag har jag gått 37 veckor så det börjar närma sig att bebben tittar ut :) Var uppe vid 5 imorse och hörde fåglarna kvittra vår, underbart! Så jag gick och la mig igen och drömde om cykelturer och vitsippor som blommade. Men sen när jag kollade ut genom fönstert så var det lika mycket snö i alla fall. Längtar verkligen till våren nu, ska bli så skönt! Gå ut med vagnen, inte behöva ha stora stövlar på sig, att kunna ha skinjackan igen, att det blir varmt och solen lyser, LÄNGTAR!!!
Var till barnmorskan igår och allt såg bra ut, fick någon medicin för att jag ska sluta klia så mycket men jag fick ont i huvudet av den så det blir nog bara att ta den på kvällarna. Bullen är inte fixerad än för bm kunde röra på den upp och ner men inte åt sidan så det är på gång snart.. Längtar så mycket efter våran bebis!!! Ska dit den 22 igen och hoppas att det är sista gången. Den 15 ska vi till USÖ och gå på information som förlossningen har.
Idag ska jag försöka få bort lite nosavtryck som är på fönstret i vardagsrummet och sen ska jag byta gardiner. Känns lite trisst att julgardinerna fortfarnade sitter uppe, hihihi :)


 Tänk när det är så här fint ute :)

Fixat och klart

Idag har jag och gubben varit till Ikea och shoppat loss, blev mest bebisaker som spjälskydd och lakan. Köpte även backar till skötbordet. Har fixat med det ikväll och det var större än vad vi trodde så det är lite trångt på toan nu men men...
Tror att vi har det mesta klart nu inför bebbens nedkomst, det känns väldigt skönt! Har väl lite små saker kvar med det mesta är fixat. 
Hjälp vad den håller på i magen nu, känner kanske på sig att vi har hållt på och fixat med, hihi.
I lördags kom min bror hem sen åkte vi hem och hämtade våra föräldrar och drog med dom på Kina muren för lite Mongolisk buffé, var mycket gott och trevligt. Skulle ju även få våran bil i fredags men då de inte han att få alla saker som Andreas ville ha så var den inte klar. Men som tur var fick vi låna en helt ny Opel Astra 2010, liten med ganska så tuff bil. Så Andreas ska få hämta bilen någon gång den här veckan, ska bli så roligt :)
Nu ska vi kolla på Spindelmannen innan läggdags, får hoppas att jag börjar sova bättre snart för det är inte roligt att ligga vaken om natten....



RSS 2.0