Midsommar

Midsommar tillbringade vi i Karlskoga med de vanliga gänget i Arons pappas hus, jätte fint! Åkte dit på lunchen och först åt vi sill och potatis sen blev det lite ringkastning och badminton och massor av gott godis. Sen var det dags att äta igen, grillat med massor med go saker till. Kändes som att vi bara åt hela tiden, haha. Sen gick vi in i huset eftersom det blev lite kyligt på kvällen och spelade spel och umgicks, trevligt!

Alice var så duktig hon med, sov i vagnen nästan hela tiden och sen somnade hon för kvällen vid 21 tiden. Självklart vaknade hon när vi kom hem till Andreas föräldrar på natten men då fick hon ligga och mysa med mig i sängen i stället. Vaknade på morgonen av att hon låg och drog mig i håret, inte skönt.

Blev kvar en extra dag i Karlskoga hemma hos Andreas föräldrar. Spelade ett skit svårt musikspel på kvällen, stod att det skulle ta 45 min att spela men vid 12 tiden på natten var vi fortfarande inte klara och gick och la oss i stället.

Imorn ska vi till Karlskoga igen då svärmor fyller 50 år och Andreas fyller 26 år så då blir det kalas :)

Lite bilder från helgen


Kort hår

Idag har jag varit och klippt mig och blev riktigt nöjd. Dock ska frisörer alltid ha massor med kladd i mitt hår så det blir jätte fett på en gång.




Ikväll så hade Öbo en aktivitet här ute på gården, man fick pröva på att gjuta i betong. Tog med mig mamma som fick testa på och det var jätte enkelt! Bara att hoppas att de ligger kvar här ute i parken tills imorn så inte någon kommer och förstör våra fina fågelbad som vi har gjort


(En bild jag hämtat från nätet)

Idag har Alice provat på att ätit morotspure, var väldigt konstigt i början men sen tyckte hon om det, sötnosen!
Måste även få tillägga att Andreas var väldigt duktig idag då han bytte en bajsblöja på Alice när jag var och klippte mig. Han är jätte kräsmagen och självklart så passar hon på att bajsa när jag inte är hemma så han får ta det, tyckte att han var jätte duktig som klarade av det :D

Nu blir det att fortsätta kolla på tv, Andreas jobbar till 22 och Alice ligger och sover så sött :)

Ps: är jätte avis på Bella och Johan som ska hämta en otroligt liten söt hund på lördag, jag vill oxå ha en hund!!!


Potatis

Idag har Alice fått smaka potatis för första gången och det var mycket intressant. Först satt hon i mitt knä (så som man ska göra) men jag tyckte att det gick så där. Sen satte jag henne i babysittern och det funkade hur bra som helst, hon var helt galen när hon fick potatis. Så nu ska det bli intressant och se om hon sover hela nätterna i stället för att vakna 1 gång för mat.



Mmm, gott!


I lördags var Bella och Masken här och kollade på bröllopet och sen åt vi tacos, jätte trevligt! Och vad fina Viktoria och Daniel var! Inte för jag har så mycket för just kungen och sånt men de var verkligen fina och jätte fin cermoni. Bella och jag satt och pratade med, trevligt :D

På söndagen så gick jag och mamma en sväng uppe i Karlslund, vid herrgården och fallen. Jätte fint att gå där men jag har fått ormfobi (vet inte varför, har inte haft det förut) så jag kunde bara tänka på om det skulle vara några ormar runt fötterna. Mamma hade med sig fika med så vi satte oss på en bänk och tog fram allt, självklart kommer det änder som också vill ha kex och dom var så närgående! Så vi fick flytta på oss till ett litet lusthus så att de inte skulle komma och sno kakorna. Alice fick även smaka på ett Bragokex och oj vad gott det var :)




Imorn är det dags att klippa håret till en kortare frisyr, ska bli så skönt!! Just nu har jag bara uppsatt och det är så tråkigt. Sen ska vi och handla lite inför fredag då vi ska till kga och fira midsommar med goa vänner :). Jag ska baka tårta, bilder kommer.


Alice dopklänning som jag håller på och syr


Stadsparken

Igår var jag och Alice till Stadsparken här i stan och träffade Jessica med Harry och Pia med Kasper och storebror, var jätte trevligt! Harry är så häftig, han lever verkligen upp till sitt namn. Han sprang runt och jagade fåglar och sen när han fick se att det finns en plaskpöl så blev han helt överlycklig och började klätar över staketet som är runt den, Harry är bara 1,5 år... Så Jessica får bra motion när hon får springa runt efter han hela tiden, hihih :)

Första gången jag träffade Kasper med, han blir 2 år nu också jätte söt! Han tyckte att det var roligt att sitta i sandlådan och kasta sand på sin storebror. Jätte roligt att träffa Pia med, har verkligen saknat dom där två brudarna :)

Kommer aldrig att glömma när vi var ute på krogen när vi pluggade ihop och Pia fick så ont i fötterna så hon stod helt still med fötterna på dansgolvet men överkroppen rörde sig. Efter det tog Pia typ tofflor och sånt på sig när vi gick ut, haha!

Jag och Jessica tog en lunch i växthuset med men Harry var tydligen inte sugen på mat så han åt kex och chokladboll som lunch, gött!

Alice sov hela tiden när vi var där, trött tjej. Var svårare att få henne att somna igår kväll så inatt fick hon ligga brevid mig, var enklast. Klippte ut tyget till dopklänningen igår så nu är det "bara" att börja sy.
Idag ska jag ut i parken och lägga mig, fick min nya bikini igår som sitter perfekt :)



Kort

Dom här två korten gjorde jag till studenten



 




Studenten!!

Igår tog Annika studenten, jätte roligt! Var och kollade på när hon sprang ut och sen åkte traktor på stan, helt galen var hon med fast det ska man vara när man tar studenten :) Sen blev det mat och tårta hemma hos familjen Owén. Alice skötte sig utmärkt men blev lite ledsen när Annika öppnade sina paket, tror hon blev lite avis hihih.

Idag har jag varit med mamma och pappa till Nora och ätit glass men det verkar som att min mage inte tyckte att det var så trevligt. Får ont i den när jag får i mig för mycket laktos produkter. Sen var vi till Pershyttan en sväng och skulle äta mat i en tågvagn där men det var så dyrt och inte så jätte bra mat så vi åkte hem till Björkhaga i stället och åt.

Imorn ska Andreas till stockholm och hjälpa Anna-Maria flytta ihop med sin Andreas.

Fick reda på att en jobbarkompis till Andreas dog inatt av cancer. Jag känner även hennes dotter då vi har jobbat ihop tidigare. Tycker att det är så hemskt, livet är verkligen orättvist ibland. Tänker på hela familjen!!



Spruta

Idag har Alice fått sin 3 månaders spruta och hon var så duktig! Visst skrek hon när hon fick en spruta i varje ben men det gick över väldigt fort. Maja-Lisa som bvc tanten heter är så söt. Hon hade massor med roliga saker i sin bokhylla som Alice tröstade sig med.

Var i Stockholm i tisdags med mamma, trevligt! Handlade inte så mycket, en klänning till mig och sen fick Alice en luvtröja och en kofta av mamma. Hade henne i babybjörnen då och då och det funkade rikgit bra. Hon somnade till och med i den med nappen i munnen, så söt! Gick riktigt bra på tåget med, hon satt en timme när vi åkte dit och kollade ut genom fönstret :)

Imorn tar faster Annika studenten, ska bli jätte roligt att gå på. Ska bli roligt att klä upp sig lite med, var ett tag sedan...

 Trött Alice i Stockholm

 Alice och faster Annika


Stockholm

Idag ska jag, mamma och Alice åka tåg till Stockholm, ska bli jätte trevligt! Bara hoppas att Alice har en bättre dag idag än igår då hon var ledsen hela dagen. Slutade med att hon satt i babybjörnen med napp i munnen och det brukar inte hon villa ha men hon var helt slut så då dög allt tror jag.

På fredag är det studenten för Annika, ska bli jätte roligt att gå på! Ska försöka hitta en klänning till mig idag som jag kan ha då. Alice klänning är redan fixad, så söt :) Ska bara försöka hitta en liten roset som hon kan ha i håret.

Nu ska jag försöka ge henne lite mat innan vi ska gå till stationen.
Ha en bra dag i solen :)




Alic och pappa :)


RSS 2.0