V38=14 dagar kvar :)

Jaha då var det 14 dagar kvar till bebben är beräknad, sen vet man ju aldrig om den kommer tidigare eller senare. Var till BM idag med och allt såg bra ut, Andreas var med oxå så han fick höra hjärtljuden för första gången :)
Har försökt beställa kläder från Ellos nu sen kl 10.30 men det funkar inte och då har de skickat ut ett mail att de har uppdat sin hemsida så det går fortare nu men icke för mig! Blir galen!!!!
Ihelgen var vi i kga och det var jätte trevligt! Var hemma hos Masken och Bella och åt god mat och spelade spel till kl 2 på natten. Sen åkte jag och Andreas hem till fam Owén och sov där med tanke på vilket väder det var ute. Så på söndagen var vi bara hemma hos dom och kollade på tv och fikade, trevligt!
Nu har gubben sportlov med så han är ledig hela veckan lång. Vi kollade på Arn förut, var en ganska så bra film. Så nu ligger Sven och Andreas och myser i sängen, hihih :)
Imorn ska jag hem till Sussi och äta mat, ska bli jätte trevligt. Hoppas på bra väder med så vi kan ta en liten promenad. Andreas pappa skulle komma in någon dag med så ska vi åka till Marieberg, ska passa på att klippa mig då. Annars kommer det inte bli av förens i maj eller nått och det har jag ingen lust med.
Nej om man kanske skulle fixa lite här hemma nu och kolla om Ellos sida funkar nu med, grrr......


Barnet

Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär fyra procent föds före vecka 38. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in.

Vikt 3 200 gram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0