Oj oj

Nu var det ett tag sedan jag skrev tydligen, veckorna går så fort!
Har hänt mycket på en vecka med. Natten till tisdagen så var det en tjej som blev våldtagen här utanför på gården, hemskt!! Så idag har polisen gått runt i området och haft förhör. Vill ju göra allt så den där äckliga människan ska åka fast.
Sen på var jag till BVC med Alice och vägde och mätte henne, 53 cm och 3900 g. Var även en läkare med som kollade benen och ögon och såna saker och allt såg mycket bra ut :)
Gick upp på stan efter det och tog bussen till Karlskoga och träffade Bella, tog en promenad med henne. Efter Andreas slutade jobbet så åkte vi och kollade på ett hus men det var mögel och massor med små saker som skulle fixat så det var inget för oss. Drog vidare till Lunedet och kollade på kyrkan men den var jätte tråkig, ligger fint men kyrkan var inget att ha.
På torsdagen var det babymassage på förmiddagen och sen på eftermiddagen så var det dags att skriva papper på att Andreas är Alice pappa.
På fredagen träffade jag Sussi, var på stan en sväng och sen gick vi hem till dom för att äta sallad på balkongen. Andreas tog med sig Bella hem från Karlskoga då hon skulle gå ut på krogen här i Örebro. Körde henne till en kompis på Åstadalsvägen sen åkte vi vidare till Rikard och Camilla och grillade, mycket trevligt :)
På lördagen kände sig alla bakfulla fast det bara var Bella som hade varit ute och festat, hon sov på soffan på natten. Så då blev det inte mycket gjort den lördagen, Alice var också helt slut.
Söndagen spenderade vi med mamma och pappa, var ute och gick och hade fika med oss, mysigt! Sen åkte vi hem till dom och grillade.
Igår blev det en härlig promenad i det fina vädret och idag har jag och Alice varit hemma hos Sussi och ätit mat och sen blev det en liten promenad på det med.
Imorn ska jag åka till Kumla med mamma och pappa då det ska finnas en barnbutik där som ska ha riktigt bra saker.
Försöker få Alice att ta napp nu med för hon äter så mycket och då kommer det upp hela tiden med, så vi kämpar verkligen med nappen.....
Nu ligger Andreas och Alice och sover i sovrummet och jag sitter vid datorn och kollar på tv och sen ligger en trött Sven på filten och sover :)
Som sagt veckorna går fort när man har något att göra hela tiden :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0