VARMT!!!

Idag har det varit riktig sommarvärme ute. Jag och Sussi gick till Rusta idag ch hjälp vad varmt det var! Alice fick ligga i vagnen utan mössa och öppen tjocktröja och hon var fortfarande varm.
Har grejat på balkongen nu på kvällen så nu får det inte bli något mer forst ute för då kommer tomaterna att dö. Har lust att köpa lite mer blommor sen med så det blir riktigt sommarfint :)
I lördags var vi i Jönköping hos min bror, var mycket trevligt! Gick en sväng på stan och sen gick vi hem till Andreas och han bjöd på jätte god mat. Sen blev det en tripp till stadsparken och kollade på getterna, så söta! Alice var jätte duktig i bilen med, vaknade till både på dit färden och hem färden men somnade om fort igen.
Och i söndags var vi på jaktmarknad fast jag tyckte att det var mest hundar. Och självklart fanns det jämthundsvalpar, så grymt söt!!! Träffade även en jämthund som var två könad, helt sjukt.
Igår var det 2 månaders koll på BVC, nu väger skruttan 4260 g och 54 cm lång. Nästa gång vi ska dit så blir det att ta sprutor, inge roligt :(
Nu är det dags att hoppa i säng. Andreas gjorde sig illa i knät idag på jobbet så han kan nästan inte gå, stackarn! Får se om han kommer kunna sova något inatt med...


 fina Katla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0